PDA

Arată versiune Óntreagă : Daewo -k20V4T



Dan
08/04/2012, 15:06
Am o problema si nui dau de capat ,numai imi raspunde la comenzile dela telecomanda ,si nici dela butoanele TV ului ,cind apas AV dela telecomanda mise stinge tv ul ,si imaginea mio arata verde si cu un patrat in mijloc ,cam asa arata342 daca puteti datimi si schita

dan cod
09/04/2012, 08:51
Schimba dumpul prima data.Daca nu ai dump spune ce procesor are exact si iti dau eu dump.

Dan
13/04/2012, 21:33
am schimbat dumpul (24lc16b)cu (24clbwp)-dar tot nu merge cum trebuie ,cind pornesc tv. si vreau sa schimb canalele se opreste in stb. care ar fi urmatorul pas.

dan cod
14/04/2012, 13:56
Ai schimbat memoria sau si continutul ei?Ce procesor are TVul asta?

Dan
15/04/2012, 15:23
nu, am schimbat numai dumpul ,procesorul este -DPM 001 TIA (KSE).

dan cod
17/04/2012, 08:36
DPM001 TIA este Hibridul din sursa nu procesorul TVului.

Dan
17/04/2012, 12:15
scuze ca am gresit ,asta este procesorul -TD-10-A-3.

dan cod
17/04/2012, 12:39
Nu se poate.Poate e ceva ST smd pe spatele placii .Eu banuiesc ceva ST92195.........

Dan
17/04/2012, 13:05
D-ule Dan totusi nu gasesc procesorul asta cu ST smd am gasit ceva cam asa STV 2238D dar nustiu daca astai

dan cod
17/04/2012, 13:18
STV2238 nu este procesorul.Nici pe spatele placii nu exista un asemenea cip?Eu banuiesc ca este sasiu CP005 dar asta trebuie sa scrie undeva pe placa.

Dan
17/04/2012, 13:26
da asa scrie pe placa CP-005 MAIN-PCB

Dan
17/04/2012, 13:33
DA este C-005 main pcb

dan cod
17/04/2012, 14:21
100% are procesor ST92195

Dan
17/04/2012, 20:15
D-le dan te rog frumos spunemi mai exact in ce zona este procesorul asta ? ca ieu nul gasesc damil te rog cunva peo schita .

Dan
17/04/2012, 21:24
numai trebuie ,lam gasit ,este DW-195 B-D2

dan cod
18/04/2012, 08:24
Ala este procesorul.Ai cu ce sa scrii memorii?ar trebui sa rescrii dumpul sa vezi diferenta.

Dan
18/04/2012, 18:17
nu am cu ce sa scriu memorii

dan cod
18/04/2012, 18:23
Incearca atunci cu o memorie goala poate merge.

Dan
18/04/2012, 20:41
problema este acuma ca il pornesc din telecomanda dar nu imi arata pe ce canal este si nici nu pot sa intru in meniul tv.ului .

dan cod
19/04/2012, 08:39
Asta de cand ai schimbat memoria?Daca da atunci inseamna ca nu merge cu memorie goala trebuie neaparat scrisa.

Dan
19/04/2012, 18:53
pai nam schimbat memoria

dan cod
20/04/2012, 09:23
Pai schimba-o atunciu ca nu se repara singura.